We stellen ons even voor

Eigenaresse is Ingrid van Heteren, 48 jaar.

Na ruim 5 jaar op kantoor in de schadebranche gewerkt te hebben heb ik vervolgens een jaar ervaring opgedaan met brand- en waterschades. Hier heb ik als assistente op de werkvloer meegelopen. In 2012 heb ik met mijn partner, Gerard de Kok besloten samen aan de slag te gaan als IG Onderhoud. Sinds ons 5 jarig jubileum vorig jaar, hebben we onze bedrijfsnaam aangepast naar IG Onderhoud & Diensten. Simpelweg omdat we meer zijn dan alleen een onderhoudsbedrijf. IG Onderhoud & Diensten levert een goede en betrouwbare dienstverlening richting onze klanten en gedupeerde na calamiteit.

Gerard werkt inmiddels bijna 40 jaar in de wereld van schadeverzekeringen (gestart bij Roha en vervolgens bij Roheko).

Gerard is projectmanager, voorman en projectleider.

Naast Ingrid en Gerard (IG Onderhoud) hebben wij nog een vaste medewerker, Roy. Hij is allrounder in deze branche. Komt bij Dolmans vandaan en heeft voor ons familiebedrijf gekozen. Daarnaast beschikken wij over een grote groep zzp-ers, eenmanszaken, eigen aannemers en diverse specialisten. Hierdoor kunnen wij uw klus van A tot Z uitvoeren!

IG Onderhoud & Diensten kan naast calamiteiten herstel ook uw woning voorzien van een nieuwe schilderbeurt, zowel binnen als buitenzijde. Uw wanden of plafonds zijn toe aan een opknapbeurt? U wilt een nieuwe laminaatvloer gelegd hebben? Ook voor deze werkzaamheden kunt u als bedrijf of particulier gewoonweg bij ons terecht.