Hoe gaan wij te werk

Wat kunt u verwachten als u IG Onderhoud & Diensten inschakelt voor een opdracht?

- Op het moment dat wij een aanvraag voor bijvoorbeeld schilderwerk of een opdracht voor schadeherstel ontvangen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op (of met gedupeerde in geval van schade)

- Tijdens dit gesprek nemen we aantal vragen door om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn en maken we gelijk een afspraak voor bezichtiging. In geval van schade-opdracht komen we zo spoedig mogelijk in actie.

- Indien er een offerte moet worden opgemaakt zullen wij trachten deze te versturen binnen 48-72 uur na ontvangst van aanvraag en bezichtiging,

- Na akkoord en goedkeuring gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Alleen de werkzaamheden waar goedkeuring voor is gegeven worden uitgevoerd, IG Onderhoud & Diensten en haar team voeren meerwerk alleen uit indien dit is geaccordeerd en besproken.

- Nadat alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn afgerond en opgeleverd, wordt de factuur digitaal of persoonlijk overhandigd en zal de betaling conform eerder gemaakte afspraken worden uitgevoerd door opdrachtgever.